Fii pregatit (a) sa fii cel (cea) mai bun (a) care poti tu sa fii! Surprinde-te pe tine!

luni, 28 iulie 2008

Cursuri online gratuite

1. AS TRAINING & COACHING

Andy Szekely ofera si o serie de cursuri online GRATUITE:

Cele 7 Principii ale Stabilirii Obiectivelor
Raport special: 8 Greseli in Invatarea Accelerata
9 Tipare de Limbaj Persuasiv
NLP in 7 Lectii

Andy Szekely este trainer, coach, si autor. A initiat in Romania, incepand din 1999, organizarea primelor cursuri si conferinte despre Programare Neuro-Lingvistica, Analiza Tranzactionala si Gandire creativa.In 2003 a publicat "NLP - Calea Succesului", prima carte despre aplicatiile NLP din Romania, iar in 2004, 2005 si 2006 a editat numeroase programe de studiu individual prezente pe siteul www.andyszekely.ro la sectiunea resurse. De asemenea, este foarte prezent in presa de specialitate cu articole despre aplicatiile psihologiei in afaceri.
[click aici pentru a vedea alte fotografii ]

Andy Szekely este trainer specialist in persuasiune si tehnici de influentare si detine in Romania licentele pentru programele de training: Psychology of Persuasion™ (SUA 2004), Language and Behavior Profile™ (LAB Profile™, Canada, 2005), Influencing with Integrity™ (SUA, 2006).

Ca antreprenor, Andy Szekely conduce grupul de firme AS si asociatia ARCA prin care ofera servicii de training, coaching si consultanta pentru organizatii si intreprinzatori. Ca NLP Master Practitioner si Trainer cu dubla formare (2003, 2006), Andy sustine programe pentru dezvoltare personala si profesionala, sub forma de seminarii deschise sau training pentru companii.

Proiectul sau cel mai important este Boot Camp (www.bootcamp.ro), un concept unic in Romania, in care programul intensiv de training este dublat de sesiuni de coaching si activitati experientiale in aer liber.

Niciun comentariu: